Увереността е ключът към женската сила. След като проведе стотици

...
 
Увереността е ключът към женската сила. След като проведе стотици
Коментари Харесай

Направете го като французойка: 5 начина да повишите самочувствието си

 

Увереността е ключът към женската мощ. След като организира стотици изявленията и изследвания във Франция, журналистката Кат Джейми Калан разбра по какъв начин френските дами постоянно могат да останат уверени и удовлетворени от себе си, без да прекаляват с козметиката и визитите на еластичен хирург.

 

Метод номер 1: Тайната градина

От време на време всички се усещаме прочувствено опустошени, незначителни неприятности и проблеми като че ли „ отхапват “ парче от възприятието ни за „ аз “. Вместо да търсите разтуха в сладкиши, алкохол или в обятията на някогашен ухажор, който ни е наранявал нееднократно, отнесете се с почитание към умората си.

Тайната градина е място за възобновяване на възприятието за самостоятелност и мощ. Подхранва и поддържа душeвността. „ Когато външният свят я лиши от сили, французойката може да се отдръпна в спалнята си, да си дръпне завесите и да седне да чете разказ или да прави йога “, споделя Кат Джейми Калан. – А може просто да се наспи. След това походката й ще придобие нова лекост и тя ще бъде изпълнена с нова сила … “

 

Метод номер 2: красиви неща

 

Свикнали сме да използваме незабележими, „ елементарни “ неща всеки ден и самочувствието ни спада заради това. Французойката в никакъв случай няма да не помни за сребърния сервиз за чай, завещан от баба й – той ще украсява масата й всеки ден, а освен по празниците.

 

 

 

Метод номер 3: вдъхновете другите

Въпреки че постоянно не осъзнаваме това, всеки ден имаме опция да въодушевяваме някого, да променяме живота на някого към по -добро. Ние сме образец за това по какъв начин човек би трябвало да живее на този свят. Без даже да осъзнавате, можете да бъдете наставник, образец за дами и млади мъже. „ Ако стартираме с елементарна разходка и се отдадем на удоволствието да „ забележим и да се покажем на другите “, ще открием очарованието на мъжа, който ни чака в локалната поща “, цитира образци от живота на френските дами Кат Джейми Калан. „ Ще спрем да пробваме някои страхотни нови парфюми в близкия магазин за дарове и ще придобием навика да ровим из рафтовете на книжарница на прилежащата улица.

 

 

Метод номер 4: подхранвайте своята уникалност

Тайният ключ към хубостта на една французойка: тя е удовлетворена от себе си. Единственото нещо, което ви кара да изглеждате и да се чувствате красиви, е вашето неповторимо „ аз “, което показва сърцето и мозъка ви. Следователно, най -важното във всяка връзка е да запазите личността си, да живеете своя личен живот, а не живота на вашия брачен партньор, деца, другари. Можете да обичате човек, да правите разнообразни „ неща “ за него и да получавате наслаждение от това, само че не можете да живеете за него, а той не може да живее за вас. Вашият обичан човек ви обича такава, каквато сте, и би трябвало да пазите това „ коя сте “ постоянно …

 

„ Френската жена знае, че точно нейната женственост, разликата й от брачна половинка й притегля вниманието му към нея “, споделя Кат Джейми Калан. – Именно тези качества го притеглят. Ако станем двойници на обичания си, постоянно се съгласяваме с тях, носим едни и същи облекла, – животът ще стане изцяло неправилен! “

 

Метод номер 5: Умереност във всичко

Стремете се към сдържаност във всичко. Мислете за любовта като за парче доста добър черен шоколад. Не се стремете към евтини неща. Наистина се насладете на този деликатес от страст.

Започнете да „ съблазнявате “ (във френския смисъл на думата) всеки. Практикувайте финото изкуство на флирта. Не става въпрос за това да накараш брачна половинка ти да ти обърне повече внимание. Отнасяйте се към всеки ден, всеки миг от живота си като опция да почувствате силата на вашето предпочитание. Култивирайте чувството за „ аз “ и се грижете за здравето на либидото си, като се обличате добре, поддържате тялото си и носите красиво долни дрехи.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР